Survivor All Star’da Turabi Şoku! Sakatlanan Turabi Yarışmadan Çıktı mı?

Turabi’nin Dokunulmazlık Oyunundaki Kaza

Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda, Turabi, Özgür ve Hakan ile çarpıştı. Bu çarpışma sonucunda Turabi, dizinden sakatlandı. Turabi, acı içinde yerde kaldı. Oyun durduruldu. Turabi, sedye ile oyun alanından taşındı.

Turabi’nin Sakatlığı Ne Kadar Ciddi?

Turabi’nin sakatlığı, Survivor All Star’ın doktorları tarafından incelendi. Doktorlar, Turabi’nin iç yan bağlarında yırtık olduğunu ve ameliyat gerektirebileceğini söylediler. Doktorlar, Turabi’nin en az 2 hafta dinlenmesi gerektiğini, aksi takdirde sakatlığının daha da kötüleşebileceğini belirttiler.

Turabi Yarışmaya Devam Edebilecek mi?

Turabi’nin sakatlığı nedeniyle, Survivor All Star’ın 28-29 Ocak tarihli bölümünde yarışmaya katılamadı. Turabi’nin yerine, eleme potasında olan Bozok, yarışmaya dahil oldu. Bozok, Turabi’nin takımı olan Gönüllüler’de yarıştı.

Turabi’nin yarışmaya ne zaman dönebileceği henüz belli değil. Turabi, iyileştikten sonra yarışmaya devam edebilir. Ancak, Turabi’nin sakatlığı, yarışmanın seyrini de değiştirebilir. Turabi, Survivor All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri. Onun yokluğu, takımlar arasındaki güç dengesini bozabilir. Turabi’nin takım arkadaşları, onun yokluğunda daha çok mücadele etmek zorunda kalacaklar.

Editör: Haber Merkezi