Planlar 3 puan üzerine
Beyaz Grup'ta 4 maçlık yenilmezlik serisinin ardından haftayı Şanlıurfaspor karşısında aldığı 2-0'lık yenilgiyle geride bırakan Eskişehirspor, Pazar günü deplasmanda Pazarspor ile oynayacağı kritik maça bileniyor. Ligde kalma yolunda her maçın büyük önem taşıdığı yarışta, mutlak puana ihtiyacı olan Siyah Kırmızılılar, Karadeniz temsilcisi karşısında ligin ilk yarısında 6-2 mağlup olduğu maçın rövanşını kazanmanın hesaplarını yapıyor.
Hazırlıklar tamamlandı
Deneyimli Teknik Direktör Suat Kaya yönetiminde zorlu maçın hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde sürdüren Siyah-Kırmızılı takımda, sarı kart cezalısı stoper Bartu Göçmen dışında eksik bulunmuyor. Oyuncularına deplasmanda alınacak her puanın büyük önem taşıdığını aktaran Teknik Direktör Suat Kaya, Pazarspor karşısında da son dakikaya kadar mücadele etmelerini istedi.
Takım bugün gidecek
Eskişehirspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pazarspor maçına iki gün erken gidecek. Bugün sabah takım otobüsü ile yola çıkacak olan Siyah Kırmızılı takım Rize'de kampa girecek. Ligin 23. haftasında 30 Ocak Pazar günü saat 13.00'te Karadeniz temsilcisi Pazarspor ile karşılaşacak Eskişehirspor, bin 90 kilometre ile ligin en uzak deplasmanı sayılan Pazarspor maçına taktım otobüsü ile gidecek. Bugün sabah yola çıkacak olan Eskişehirspor kafilesi, Rize'de kampa girerek Pazar günü oynanacak maçı bekleyecek.
Editör: TE Bilisim