Başarılı bir teknik adam
Teknik Direktör Cüneyt Biçer'e dün düzenlenen hocanın imza töreninde konuşan Başkan Mehmet Şimşek, 'Cüneyt Biçer ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisi ve ekibiyle çalışmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah başarılı günler yaşayacağız. Bu ligi bilen ve bu ligde büyük başarılar yaşayan bir hocamıza takımı emanet ediyoruz. Allah utandırmasın. İnşallah taraftarımızın yüzünü güldüreceğiz' ifadelerine yer verdi.
Değerinin yarısı teklif edildi
Transfer konularına değinen Şimşek, Onur Arı'ya gelen teklifi kabul etmediklerini söyledi. Şimşek, 'Bildiğiniz üzere Onur Arı'ya bir resmi teklif gelmişti. Biz bunu kabul etmedik. Edilen teklifi kabul etmemiz mümkün değildi. Bizim her oyuncumuz çok değerli. Onur'un değeri örneğin 6-7 milyon ise bunun yarısı teklif ediliyorsa bunu kabul etmemiz mümkün değil. Değeri verilirse teklifi kabul ederiz. Örnek Cengiz Alp. Değeri verildi ve transferine izin verdik' diye konuştu.
Yıllardır bunu söylüyoruz
Transfer yasağı hakkında konuşan Şimşek, 'Bizim transfer yasağını kaldırma gücümüz yok. Yıllardır bunu söylüyoruz. Biz şehirden destek istiyoruz onu da göremiyoruz. Kulübü yaşatmaya çalışıyoruz. Arma yere düşmesin diye mücadelemizi veriyoruz. Yönetim olarak yasağı kaldırmak istiyoruz ancak 2-3 kulüple sıkıntı yaşıyoruz. Bunu da herkes biliyor zaten. Yıllarca borçlu olan kişilerden bedava imza istiyoruz. Artık böyle yapmak da istemiyoruz' ifadelerini kullandı.
İsim sponsorluğunda beklemedeyiz
İsim sponsorluğu ile ilgile de konuşan Başkan Mehmet Şimşek, 'Görüşmelerin yapıldığını biliyoruz. Bir petrol ihalesi var onu bekliyoruz. ETİ Maden isim sponsorluğu için beklemedeyiz. Şehirden bir para gelmeyeceğini bildiğimiz için yönetici arkadaşlarımız artık şehir dışı ve yurt dışından da destek arıyor' şeklinde konuştu.
Eski yöneticilerle görüşeceğiz
Kulüpte görev yapmış eski yöneticilerin alacaklarının silinmesi ile ilgili de konuşan Şimşek, 'Bunun için bir ekip kuracağız ve eski yöneticilerle görüşme yapacağız. Alacaklı olan futbolcular 'Sizin yöneticileriniz önce alacağını silsin' diyor. Biz de bunun için harekete geçeceğiz. Bunun için eski yöneticilerimizden destek bekliyoruz' dedi.
Ceza getirecek dosya yok
Kulübe tehdit oluşturan FIFA dosyaları ilgili konuşan Şimşek, 'İnanın geçen sene elimizden gelenin fazlasını yaptık. Şu an da FIFA'da altyapıya transfer yasağı getirecek ve ceza getirecek bir dosyamız yok. Zaten dosyaları oldukça azalttık. Kulüp lisansı almak için büyük uğraş veriyoruz. Aynı transfer yasağını kaldırmak gibi alacaklı olanlardan imza almaya çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.
İnşallah imza verirler
Kulüp lisansı ile ilgili Trabzonspor'dan imza almaları gerektiğine dikkat çeken Şimşek, ' Burada Karadeniz'in öbür şehir takımı (Trabzonspor) imza vermiyor. Kulüp lisansında inşallah imza verirler. Biz futbol şehriyiz bunu bilerek hareket etmelerini istiyoruz. Lisans için imza vermezlerse kendilerine yakışmaz' dedi.


Editör: TE Bilisim