Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi, birçok özelliği ile gençlerin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek. Etüt salonları, bilgisayar laboratuvarı, derslikler, tiyatro salonu, müzik odası, kütüphane, fitness ve kardio aletleri. 3-5 yaş arası oyun ve beceri grubu alanları, çok amaçlı salonlar, Avrupa Birliği Gönüllü Hizmetleri Birimi ile eksiksiz bir donanıma sahip olan merkez, aileleri ve gençleri davet ediyor.

'Biz özgürlüklerin yanındayız'

Açılışta konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, '19 Mayıs Gençlik Merkezi'miz artık dar gelmeye başlamıştı. Burada yaklaşık 1400 metrekare bir kapalı alan inşa ettik. Biz her katmana, hey yaş grubuna hizmet vermeye çalışıyoruz. Buraya kadınlarımız da gelecek, gençlerimiz de gelecek. Merkezimizde kurslarımız olacak, etkinliklerimiz olacak ve inanıyorum ki burası da dolup taşacak. Amaç, bu binanın kullanılır olmasıdır. Burayı bizler değil, gençler yönetecek. Biz özgürlüklerin yanındayız' dedi.

800 bin Türk Lirasına mal olan Gençlik Merkezi 1366 metrekare alanda hizmet verecek. Merkez gençlerimize sanatsal, kültürel ve bilimsel çalışmalarını yürütme olanağı veren modern imkanlar ve eğitim salonları sunuyor. Şu an hizmet veren 19 Mayıs Gençlik Merkezi her ay 5 bin gencimizi ağırlarken, 1800 gencimize düzenli olarak beceri ve mesleki eğitim kursları sağlıyor.

Editör: TE Bilisim