Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

TED Eskişehir Koleji eski Genel Koordinatörü İsmail Samur'un açılış konuşması ile başlayan toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in 2015-2016 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarına ilişkin yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vermesi ile devam etti.

Düzenlenen toplantıda yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Mili Eğitim Müdürü Necmi Özen, Eskişehir'de eğitim alanında yapılan yatırımlar, yeni düzenlemeler ve değişiklikler hakkında bilgiler verdi.

DERS ZİLİ 28 EYLÜL'DE ÇALIYOR

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen İl Milli Eğitim MüdürüNecmi Özen, '2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının 1'nci dönemi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü başlayıp 22 Ocak 2016 Cuma günü tamamlanacaktır. 2'nci dönemi ise 8 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayıp, 17 Haziran 2016 Cuma günü sona erecektir' dedi.

DESTEKLEME KURSLARI

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılacak Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili açıklama yapan İl Mili Eğitim Müdürü Necmi Özen; çalışmaların Türkiye'nin her tarafında eş zamanlı olarak Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü E-Kurs Modülü üzerinden yürütüleceğini belirterek, öğrenci ve velilerin bilgilendirilmesinin ve doğru yönlendirilmesinin önemine dikkat çekti.(HM)

Editör: TE Bilisim