TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Çifteler'de yapımı başlayacak konutlar için Ankara TOKİ Genel Müdürlüğünde kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimine AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay da katıldı. Çifteler'in hem sosyal konut projesi kapsamına alınması hem de ilk verilen 100 konut kontenjanının 205 konuta çıkarılması konusunda büyük çaba harcayan AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, kura çekiminden sonra, 'Eskişehir dış ilçelerimizin konut ihtiyacının önemli bir bölümünü karşılayacak bu proje hemşerilerim için çok değerli' dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Şehrin milletvekili olarak devletin kaynaklarının etkin kullanılması için çalıştığını söyleyen Günay, 'Yerel ihtiyaçları ilettim ve takip ettim. Bugün benim için çok mutlu bir gün, emeklerimizin sonucunu aldığımız bir gün. Burada noter huzurunda canlı yayında ilk kura çekimlerini yaparken hemşerilerim kadar heyecanlandım. 100 Bin Sosyal Konut Projesi ile vatandaşlarımızın hayatına dokunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, desteklerinden ötürü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a ve TOKİ Başkanımız Sayın Öner Bulut'a hemşerilerim ve ilçelerim adına teşekkür ediyorum' diye konuştu.
DEVAM EDECEK
'Bu projeden yararlanan hemşerilerimiz adına gerçekten çok mutluyum' diyen Günay, 'Şehrimize, ilçelerimize yatırımlar kazandırmaya, hemşerilerimizi hizmetle buluşturmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim