'Hocamız söz vermişti'
Eskişehirspor'da Yücel İldiz dönemi resmen başladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu ve taraftarlar katıldı. Bir yıllık anlaşma öncesi konuşan Başkan Sinan Özeçoğlu şu ifadeleri kullandı; 'Yücel hocamızla zaten cumartesi günü görüşmüştük. Görüştüğümüzde kendisi bize söz vermişti. 'Başkan siz Antep'e gidin, dönüşte konuşuruz' demişti. O anlamda Yücel hocamız bugünden itibaren Eskişehirspor'umuzun teknik direktörüdür. Bundan dolayı da kendisine teşekkür ediyorum.'
'Kulüp zor durumda'
'Eskişehirspor bugünlerde çok zorlu süreçlerden geçiyor. Hocamızla el birliği yaparak inşallah bu takımı sportif anlamda da düzlüğe çıkaracağız. Bu anlamda tekrar Yücel hocama teşekkür ediyorum.' Başkan Özeçoğlu'nun ardından konuşan Yücel İldiz, zor duruma rağmen takıma elinden geldiğince yardımcı olmaya geldiğini ifade ederek, 'En son galiba yarı final maçı öncesi ya da sonrasında sizlerle birlikte olmuştuk. Gönül isterdi ki, Eskişehirspor Süper ligde olsun. Ancak gördüğüm kadarıyla kulüp çok zor durumda' şeklinde konuştu.
'Elimden geleni yapacağım'
İldiz, Başkan Sinan Özeçoğlu'nun çok değerli bir başkan olduğunu belirterek, 'İstanbul'da çok değerli bir dostumla sohbet ederken, değerli başkanla tanıştık. Sinan Bey gerçekten çok değerli bir insan. Ben çok açık ve net söyleyeyim, nereye kadar gideceğiz, hep beraber göreceğiz. Futbol camiasının gerçekten böyle değerli insanlara, iş adamlarına ihtiyacı var. Bu anlamda Sinan Bey'in şahsında ve Eskişehirspor camiasının büyüklüğü çok net bir şekilde bildiğim için bu zor durumda elimden geldiğince yardımcı olmak için geldim' dedi.
Es Es atkısı taktılar
Yapılan konuşmaların ardından Yücel İldiz, kendisini Eskişehirspor Teknik Direktörü yapan sözleşmeye 1 yıllık imzasını attı ve Başkan Sinan Özeöoğlu ile el sıkışarak objektiflere poz verdi. Öte yandan Teknik Direktör Yücel İldiz'in imza törenine gelen taraftarlar İldiz'e Eskişehirspor atkısı taktılar. Yücel İldiz'in ekibinde ise şu isimler yer almakta; Yardımcı antrenör Metin İlhan, Kaleci antrenörü İsmail Güney, Performans uzmanı Taygun Erdem ve Analiz uzmanı Tolga Sayın.
Editör: TE Bilisim