Toplantıya Eskişehir'e gelen Araklı Belediye eski Başkanı Ümit Çebi de katıldı. SP İl Başkanı Fesih Bingöl, su zammı nedeniyle şehrimizde oluşan su kuyruklarına dair konuştu. Zammın toplumda üzüntü ile karşılandığını söyleyen Bingöl, 'Bence bu doğru olmadı. İnsanlar artık gerçekten çok ciddi tasarruf yapıyor. Bence hem yerel yönetimlerin hem de merkezi hükümetin bu işin sosyal boyutunu düşünerek bu konuda çözüm üretmesi lazım. Aslında bu zammın geri alınması yönünde bir talebimiz var. Sudan kar edilmemelidir, tek baktığımız nokta bu' ifadelerini kullandı.
ADAY OLACAĞIM
Yerel seçimlerde ittifak dışında Saadet Partisi olarak kendi adaylarını çıkarıp çıkarmayacakları ve Bingöl'e aday olup olmayacağı soruldu. Bingöl, 'Ben 63 yaşındayım, 12 yıldır da Eskişehir'de il başkanıyım. Tabii gönlümden geçiyor Eskişehir'e hizmetle ilgili ama Eskişehir henüz bu konuda bize vize vermedi. İnşallah bir gün vize verdiği zaman Eskişehir'e hizmeti en iyi noktada yapan bir belediye başkanı olmak isterim. Hizmet etmek istiyorum' yanıtını verdi.
FATİH ERBAKAN'A ÇAĞRI
Saadet Partisi'nin lideri Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın kurduğu Yeniden Refah Partisi hakkında konuşan Araklı Belediye eski Başkanı Ümit Çebi ise, 'Fatih kardeşimizin gitmiş olduğu yol, doğru bir yol değildir. Ben buradan Fatih Bey'e sesleniyorum; Fatih kardeşim, ayrı baş tutarak milli görüşün bölünmesine katkıda bulunuyorsunuz. Gel, babanın vasiyeti olan Saadet Partisi'nde buluşalım ve mücadelemizi burada verelim' ifadelerini kullandı. HM
Editör: TE Bilisim