Karar doğruydu
ESGROUP Spor Servisi'ne açıklamalarda bulunan Sezer öncelikle liglerin ertelenmesinin çok doğru bir karar olduğunu belirtti. Sezer, 'Gerçekten bu karar çok yerinde oldu. Biz Erzurum maçı için otobüs ile gidecektik. Binlerce kilometre yolda oyuncularımız sağlıkları açısından huzursuz olacaklardı. Ancak erteleme olduğunda biz de çok rahatladık. İnşallah dünya ve ülke olarak bu virüsü atlatırız ve normal hayatımıza devam ederiz' diye konuştu.

Herkesi etkileyecek
Erteleme sonrası liglerde bazı sıkıntıların oluşabileceğini söyleyen Sezer, 'Biz takımımıza 30 Mart'a kadar izin verdik. Tabi bu süre zarfında inşallah bu virüsün etkisi geçer. Ancak liglerin başlama tarihi belli değil. Şimdi takımlar maçlara hazırlık yaparken sıkıntı yaşayacak. Maç eksikliği ortaya çıkacak. Ne yazık ki bu durum herkesi etkileyecek. Bunun planlaması yapılır elbette' ifadelerini kullandı.

Hayat durmuş durumda
Pinto konusu hakkında da konuşan Sezer, 'Pinto'da süre doldu. Ne yazık ki zor durumdayız. Şu an hayat durmuş durumda. Pinto ile İstanbul'da 2 hafta önce görüşmüştük. Bir daha görüşme talebimiz olacak. Kampanya yaptık ilgi gösterilmedi, zaten şu an yaşanan kaos yüzünden bu kampanya ikinci planda kaldı. Anlaşmaya çalışacağız, ne yazık ki destek göremiyoruz' şeklinde konuştu.

Pinto sorunu bitmek bilmedi
2015-16 sezonu başında Mesut Hoşcan döneminde transfer dilen Sebastian Pinto yüzünden Eskişehirspor çok büyük sıkıntılar yaşıyor. Şilili, futbolcunun alacakları ödenmediği gerekçesiyle 2 yıl önce kulübe transfer yasağı gelmişti. 2019-2020 yılında ise Eskişehirspor, Pinto yüzünden sezona -6 puan silme cezası ile başladı. Şililiye hala ödeme yapılmadığı için şimdi ise küme düşme tehlikesi yaşanıyor. Es Es, Pinto'ya ödeme yapmazsa küme düşürme cezası alacak.
Editör: TE Bilisim