12 günlük ilk etap sona erdi

20 Temmuz Çarşamba akşamı sezonun ilk antrenmanını tesislerinde gerçekleştiren Eskişehirspor, 12 günlük antrenmanın ardından dün sabah son çalışmasını yapıp 1. Etap'ı noktaladı. Pazar günü izne çıkan Siyah-Kırmızılı takım, bugün ve yarını da izinli geçirdikten sonra Çarşamba günü tesislerde bu kez 2. Etap kamp çalışmaları için bir araya gelecek.

Sayıyı 36'dan 25'e indirdi

İlk etap kamp çalışmalarına 36 futbolcu ile başlayan Teknik Direktör Cüneyt Biçer, 4'üncü gün sonunda 20'şer dakikadan 2 devre halinde yaptığı çift kale sonrası 12 futbolcuyu yetersiz bulup altyapıya göndermişti. Biçer'in bu kararı 4 gün içinde vermesi tepkilere yol açsa da kararından dönmedi. Muhammed Yahya Akbulut'u çağıran Biçer, 25 futbolcuyla çalıştı.

Kamp için 2 il gündemde

Siyah-Kırmızılı takımda 3 Ağustos'tan itibaren 2. Etap kamp çalışmaları start alacak. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde 12 gün sürecek olan 2. Etabın ardından takım iki gün izin yapacak. Eskişehirspor üçüncü ve son etap çalışmaları için il dışına çıkacak. Takım özel maçlar için Bolu veya Afyon'da kampa girecek.

Editör: TE Bilisim