Tarım alanlarından TOKİ şantiyesine kadar birçok noktada incelemelerde bulunan Albayrak, teşkilat toplantılarına da katılarak yeni üyelere rozetlerini taktı.
İlçelerde yoğun program
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, hafta sonu saha çalışmalarını Sarıcakaya ve Mahmudiye ilçelerinde sürdürdü. Gün boyu devam eden programlarda vatandaşlarla buluşan Albayrak, ev ziyaretleri gerçekleştirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti.
Ziyaretlerde ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, vatandaşlarla birebir görüşmeler yaptı.
Çiftçiler ve üreticilerle bir araya geldi
Program kapsamında Sarıcakaya ve Mahmudiye'de tarımsal üretim alanlarını da ziyaret eden Albayrak, buğday hasadına katılarak çiftçilerle sohbet etti. Teknolojik seralarda üretim yapan üreticilerle de bir araya gelen Albayrak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Mahmudiye'de yapımı devam eden 101 konutluk TOKİ projesini de inceleyen Albayrak, çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi edindi.
Yeni üyelere rozet takıldı
İki ilçede düzenlenen Danışma Meclisi toplantılarına da katılan Gürhan Albayrak, AK Parti'ye yeni katılan üyelere parti rozetlerini taktı. Teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Albayrak, yürüttükleri çalışmalar dolayısıyla partililere teşekkür etti.
"Hemşehrilerimizin taleplerini yakından takip ediyoruz"
Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir'in her noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini söyledi.
Albayrak, Sarıcakaya ve Mahmudiye'de gördükleri ilgi ve samimiyetin kendilerini memnun ettiğini belirterek, vatandaşların ilettiği her talebi önemsediklerini ve yakından takip ettiklerini ifade etti.
"Sahada olmaya devam edeceğiz"
AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını sürdüreceğini vurgulayan Albayrak, Eskişehir için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Programların gerçekleştirilmesinde emeği geçen teşkilat mensupları ile ilçe yöneticilerine teşekkür eden Albayrak, vatandaşlarla buluşmayı sürdüreceklerini kaydetti.


