Ünlüce, “Yeni Partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yıldırım’a tebrik

Ayşe Ünlüce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yeni Parti’nin merkez ilçelerinde gerçekleştirilen ön seçimlerin sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Tepebaşı İlçe Başkanlığı ön seçimine tek aday olarak katılan ve üyelerin oylarıyla seçilen Tevfik Yıldırım’ı tebrik eden Ünlüce, Yıldırım’a yeni görevinde başarılar diledi.
Çalıkuşu’na başarı dileği

Ünlüce, Odunpazarı İlçe Başkanlığı ön seçiminde ilçe başkan adayı seçilen Emine Cevahir Çalıkuşu Yazıcı’yı da kutladı.
Çalıkuşu’na yeni görevinde başarılar dileyen Ünlüce, ön seçim sürecinin ardından parti teşkilatında yeni dönemin başladığı mesajını verdi.
Rahmi Çınar’a teşekkür
Büyükşehir Belediye Başkanı Ünlüce, Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar’a da bugüne kadar partiye ve örgüte verdiği emekler nedeniyle teşekkür etti.
“Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Ünlüce, açıklamasında Yeni Parti’nin hedeflerine ilişkin de mesaj verdi.
Yeni Parti’nin iktidara taşınması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Ünlüce, “Yeni Partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


