Anadolu’nun geleneksel el sanatlarını yaşatmak amacıyla 2022 yılında açılan İmren Erşen Oya Müzesi, dört yıllık süreçte kültürel mirasın önemli duraklarından biri haline geldi. Yıl dönümü etkinliği kapsamında hazırlanan balmumu heykel, düzenlenen törenle ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Saadet Partisi'nden Alpu'daki maden projesine tepki
Saadet Partisi'nden Alpu'daki maden projesine tepki
İçeriği Görüntüle

Törene Yoğun Katılım

Programa Ankara Cumhuriyet Okurları (CUMOK) üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi, Tanıtım ve Turizm Dairesi yetkilileri ile müze görevlileri katıldı.

Törende konuşan İmren Erşen, kendisi için anlamlı bir gün yaşadığını belirterek, balmumu heykelin hazırlanmasında emeği geçenlere ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye teşekkür etti.

Etkinlik kapsamında ayrıca İmren Erşen Oya Müzesi’nde daha önce düzenlenen atölyelere katılan çocuklara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ