Geçtiğimiz hafta 26. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti, başkanlık görevine tekrar seçilen Yılmaz Karaca ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.
ŞEHRİMİZİ DÜNYAYA TANITTINIZ
Ziyarette konuşan Yılmaz Karaca, 'Sayın Valimizden sonra size ziyaret yapıyoruz. Kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yıllardır bu şehri yönetiyorsunuz. Ne kadar benim yönetmemden rahatsız olanlar da olsa halk ve üyelerimiz beni istiyor. Türkiye'nin yıldızı, Eskişehir'i Türkiye'ye, dünyaya tanıtan bir Yılmaz var. Bir de cemiyet ve basın camiasında Yılmaz var. İki Yılmaz'ın böyle bir özelliği var. Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti 2022 yılının başından itibaren 70'inci kuruluş yıldönümünü kutluyor. 70'inci kuruluş yıldönümünün taçlandırılması için sizin daha önce vermiş olduğunuz sözü yerine getirmenizi istiyoruz. Basın müzesini mutlaka hayata geçirelim' dedi.
'VARDAR İŞHANI'NA DÜŞÜNÜYORUM'
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, 'Eskişehir'de kim hizmet ediyor, kim ne yapıyor hepsini görüyoruz. Eskişehirliler de görüyor. Eskişehirliler bunu ayırt ediyorlar. Evet, benim de hep aklımda. Vardar İşhanı'nın üstüne kurmak istiyorum. Orası çok merkezi bir yer. Bu ziyaretinizden sonra orayı gezebilirsiniz. Oraya basın müzesi yapabiliriz' diye konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim