Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaklaşan kurban bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye binası önünde gerçekleşen bayramlaşma töreninde konuşan Ahmet Ataç, tüm personeli aşı olmaya davet etti. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğini söyleyenBaşkan Ataç, 'Bildiğiniz gibi zor günler geçirdik. Ekonomik kriz bir taraftan pandemi bir taraftan. Yaklaşık 18 19 ayımız böyle geçti. Bugün burada birlikteysek aşı ve maske sayesinde' dedi.
KARŞINIZDAKİNİ DE KORUYORSUNUZ
Bayramlaşma törenine katılan personele 2 doz aşılarını olup olmadığını soran Başkan Ataç, aşı olmayan personeli aşı olmaya davet etti. Başkan Ataç, 'Sizin gibi insanlara aşı olmuyorum demek hakikaten üzücü. Şantiyede neredeyse arkadaşlarımızın yüzde 90'ı aşı olmuş. Aşı güvensizliği olamaz. Bu millet Atatürk döneminden itibaren aşıya alışkın bir millet. Bunları bir hekim olarak söylüyorum. Bakın 4. dalga geliyor. Onun için tedbirinizi alın. Kendinizi korurken karşınızdakini de koruyorsunuz' diye konuştu.
BOL BOL DİNLENİN
'Bayram tatilinde bol bol dinlenin' diyen Başkan Ataç, 'Her bayram yaptığımız bayramlaşmayı üç bayram yapamadık. Bayram tatili 9 gün olarak ilan edildi. İyi değerlendirin. Dinlenin, kendinize vakit ayırın. Kendinizi gelecek aylara hazırlayın. Ailenizle, sevdiklerinizle güzel, huzurlu bir bayram geçirin. Her zaman diyorum çalışma arkadaşlarınızla bir kırgınlığınız varsa bu bayram sonlandırın. Bayramı bahane edip bu yakınlığı sağlayın. Hepinize iyi bayramlar olsun. Önce sağlıklı sonra huzurlu, güzel bir bayram geçirin' ifadelerini kullandı. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim