Eski sevgilisi 60 yaşındaki inşaat mühendisi Özcan İ. tarafından sokak ortasında av tüfeğiyle vurularak öldürülen kuaför 42 yaşındaki N Y.'nin, hasta babasına nakil için karaciğerinden parça verme hazırlığında olduğu öğrenildi.

NAKİL İÇİN ANTALYA'YA
GİDECEKLERDİ
Kuaför Nuray Y'nin, hasta olan babası Ali İhsan S.'ya nakil için karaciğerinden parça vermeye hazırlandığı ortaya çıktı. Yakınları, 'Nuray'ın babası hem karaciğerinden hem de kalbinden hasta. Bir süre önce kalp ameliyatı oldu. Karaciğer nakli de gerekiyordu. Nuray'ın dokusu babasıyla uyum sağladı. Nuray önümüzdeki aylarda karaciğer nakli için babasıyla birlikte Antalya'ya gidecekti' dedi.
Ayrıca Nuray Y.'nin Eskişehir Kuaförler ve Berberler Odası tarafından düzenlenen 'Kadına Yönelik Şiddete Dur' adlı projede Nuray Yıldız'ın aktif olarak yer aldığı belirtildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE
TOPRAĞA VERİLDİ
Önceki akşam eski sevgilisi Özcan İ. tarafından öldürülen kuaför Nuray Y. evinin ve öldürüldüğü iş yerinin karşısındaki Vişnelik Cami'nde son yolculuğuna uğurlandı. Ailesi, sevenleri ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.
Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan kuaför dükkanında 60 yaşındaki eski sevgilisi Özcan İ. tarafından av tüfeği ile 4 el ateş edilerek öldürülen 42 yaşındaki Nuray Y.'ın cesedi, önceki geceki olayın ardından otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Hastanede otopsisi yapılan Nuray Y.'ın cenazesi öğleden sonra yakınlarına teslim edildi. Evinin ve öldürüldüğü iş yerinin karşısındaki Vişnelik Camii'ne getirilen cenaze, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Yıldız'ın bir programda giymiş olduğu üzerinde 'Kadına Şiddeti Durduruyoruz' yazılı tişört ile çektirmiş olduğu fotoğrafı tabutunun başına koyuldu. (Tuğçe Mertler)

Editör: TE Bilisim