İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gençlik ve Kadın Politikaları Başkanı Ünzile Yüksel Eskişehir ziyareti gerçekleştirerek basın toplantısı düzenledi. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Yüksel, Türkiye’yi karış karış dolaştıklarını belirterek, “Vatandaşın artık bağırma noktasını da geçtiğini gördük. Yoksulluğun en derinde olduğu ve iktidarın bu yoksulluktan bihaber olduğuna bizzat tanık oluyoruz. Ülke nerdeyse yol geçen hanına dönmüş. Milyonlarca sığınmacı ülkenin her tarafında yerleştirmiş. Gençlerin istihdamının sağlanamaması, kadınların istihdamın olmamasının yanında can güvenliği korkusu yaşayan kadınlarla karşılaştık. Ülkenin geldiği bu noktada iktidarın vatandaşın fakirliğinden haberdar olmadığını, yerel yönetimlerde de belediyelere sahip olanların sadece koltuğunu koruma derdine düştüğünü gördük. Vatandaş bunu görüyor” ifadelerini kullandı.

ADAYLARIMIZA OY İSTİYORUZ

Eskişehir’de halkın içinden, Eskişehir’in sorununu bilen adaylar gösterildiğini ifade eden Yüksel, “Eskişehir’in menfaati ve Eskişehir’de yaşayan binlerce gence, kadına hizmet etmek için aday oldular” dedi. İYİ Parti’nin yola hür ve müstakil devam ettiğini söyleyen, “İttifakların bu ülkeye bir menfaat sağlamadığı, ülkenin sorununu çözmediği yaşanan seçimlerde gördük. Tek adam sisteminin, bu ucube sistemin gitmesi için elimizden geleni yaptık. Gördük ki, diğer siyasi partiler bizim gibi düşünmemişler. Parlamenter sistemin, milli iradenin tekrar egemen olabilmesi için biz bu seçimde taşın altına gövdemizi koyduk. Bu seçimde halkın vereceği oy, milli iradeyi tekrar hakim kılacak noktaya getirecektir. Görevini yapmayanları, ‘ceketimi koysam kazanırım’ diyenlerin ders aldığı bir seçim olacak. Ben buradan Eskişehir halkına sesleniyorum, yapılacak daha çok şey var. İyi belediyeciliğin nasıl olacağını uygulamayla gösterecek olan adaylarımıza oy istiyoruz. Rant için, zengin olmak için, birilerinin biriken borçlarını silmek için, ihaleye fesat karıştıranlara destek olmak için oy istemiyoruz. Emekleriyle bir yerlere gelen, pırıl pırıl geçmişleri olan adaylarımızın Eskişehir’e hizmet edeceğine inandığımız için oy istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıya İl Başkanı Serdar Ulucan, Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Melih Aydın, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Şükrü Ketenci ve partililer katıldı.

"Dün başardık bugün de başaracağız!" "Dün başardık bugün de başaracağız!"

Muhabir: M. ANIL AKSOY