Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Eskişehir'de 3 – 0 kazanacağız derken, 'Odunpazarlılar bizi de Tepebaşı gibi yapın diyorlar. Bundan gurur duyuyoruz ama Odunpazarı da Kazım Kurt'un başkanlığında Tepebaşı gibi olacak' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap Eskişehir'e iki günlük çalışma için geldiğini ve ilk uğradığı yerin Tepebaşı olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti 'Ankara'dan Ahmet Başkan çok farklı bir başkan olarak algılanır. Ahmet Başkan halkıyla bütünleşmiş, insan için belediyecilik yapan bir Başkan. Ahmet Ataç Türkiye'nin en iyi örneği, bu güzel toplantıyı Türkiye'nin her yerinde anlatacağım. Türkiye'de göremezsiniz böyle bir toplantı. Belediyecilik temel hizmetlerin yanında insanların birbiriyle kaynaşması, hemşerilik duygularının gelişmesi açısından da önemlidir. Bunu en güzel örneği Ahmet Başkan, eğer günü birinde insanlık için, çağdaşlık için belediyecilik üniversitelerde okutulacaksa, Ahmet Başkan bunu içinde yerini alacaktır.

Odunpazarı ile Tepebaşı arasındaki farkı biliyorum. Ben 1970-77 arasında Eskişehir'deydim Ticari İlimler Akademisinden mezun oldum. Tepebaşı bir Kadıköy, bir Çankaya'ya benziyor ama Odunpazarı gelişmemiş ama inanıyorum ki Kazım Kurt, Ahmet Başkanla Odunpazarı'nı da Tepebaşı modeline getirecek, Onlara güveniyorum. Yolları açık olsun'

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Kazım Kurt, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü annesini kaybetmenin acısını yaşayarak geçirdiğini söyleyerek kadınların Tepebaşındaki şansının Odunpazarı'nda olmadığını belirtti. Kurt, 'Odunpazarlı kadınlarımızda Tepebaşı gibi bir belediye istiyor. Odunpazarı'nın da Tepebaşı olması için Odunpazarlı kadınlarımız CHP'ye oy verecek ve 31 Mart sonrası el birliği ile çalışacağız' dedi.

Editör: TE Bilisim