Gökkuşağı Kafe'de gerçekleşen tanışma toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı Meclis Üyesi Aday Adayları kendilerini tanıtarak birlik beraberlik vurgusu yaptılar.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz Büyükerşen yaptığı konuşmada, meclis üyesi adaylarına başarılar dileyerek , 'Çok değerli yarışta listenin her sırasının birlik ve beraberlik içinde çalışmaları gerektiğini vurguladı. 1999'da yakaladığımız başarı ve heyecandan daha fazlasına bugün sahibiz, bu atmosfer içinde hepinize başarılar diliyorum' dedi.

CHP Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Ataç, 'CHP Eskişehir tarihinde bu kadar çok aday adayının olması sevindirici, ülkenin içinde bulunduğu koşullar Cumhuriyet Halk Partisi'nde bir arada olmayı gerektiriyor. Genel Başkanımız ve ekibinin yaptığı başarılı iler kamuoyuna güven veriyor. Sevgili Hocamın bu kentte 99'dan beri gerçekleştirdiği örnek çalışmalar farklılık yarattı. Başvuruda bulunan aday adayı arkadaşlarım listede hangi sırada olursa olsun inanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde çalışacaklar. Çünkü bir uçurumun eşiğindeyiz ve halk ülkeyi bu uçurumun eşiğinden sandıkta kurtaracak. Ülke ne zaman dara girse çaresi hep Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Kentimizde canla başla çalışarak bugünlere geldik. Sevgili Haydar Ergülen'in dediği gibi 'Türkiye Eskişehir Olsun' ve partimizin ilkeleri bize yol gösterici olsun. Siyaset uzun soluklu bir maraton hepimiz bu uzun soluklu maratonu iyi koşarak başarıya ulaşacağız. İnanıyorum ki rekor sayıda meclis üyesi çıkaracağız, yolumuz açık olsun' dedi.

CHP Parti Meclis Üyesi Gaye Usluer de yaptığı konuşmada 'Kadın aday adaylarının sayısı beni mutlu etti. Siyaset uzun soluklu yarış, kazanamamak kaybetmek değil, sıramız nerede olursa olsun birlikte çalışacağız. Başkanın istikbal savaşına karşı biz İstiklal savaşı veriyoruz ve birlikte bu savaşı kazanacağız.

CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar da birlik ve beraberliğe vurgu yaparak bu seçimde Eskişehir'de başarılı sonuçlar alacaklarına inandığını söyledi.

Toplantıya CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ve ilçe yöneticileri de katıldı. Toplantı sonunda aday adayları toplu fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilisim