CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, CHP’nin bölünmemesi için mücadele ettiklerini belirtirken, Kılıç ise yeni yönetim olarak Eskişehir’de partinin gücünü artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Ziyarette ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş ile bir araya gelen Süllü ve Kılıç, CHP’nin Eskişehir’deki çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin süreç hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Milletvekili Jale Nur Süllü, tedbirli mutlak butlan kararı sonrasında CHP’nin bölünmemesi için çaba gösterdiklerini ancak bu konuda başarılı olamadıklarını ifade etti. Süllü, parti örgütünün bundan sonraki süreçte kurultay takvimi doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
“Kimseyi ötekileştirmeden devam edeceğiz”
CHP Eskişehir örgütünün delege, ilçe ve il kongrelerini genel merkezin belirleyeceği takvim doğrultusunda gerçekleştireceğini söyleyen Süllü, sürecin şeffaf bir yönetim anlayışıyla yürütüleceğini dile getirdi. Süllü, farklı görüşlere sahip kesimleri dışlamadan CHP’ye ve parti örgütüne sahip çıkmaya devam edeceklerini kaydetti.
CHP Eskişehir İl Başkanı Volkan Enver Kılıç da yeni yönetim olarak Eskişehir genelinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, CHP’nin kentteki gücünü daha da artırmak için yoğun çaba göstereceklerini söyledi. ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP’nin yeni yönetim kadrolarına çalışmalarında başarılar diledi.



