Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Birlik, Beraberlik, Dayanışma ve İstişare toplantısı düzenlendi. Bir restoranda düzenlenen etkinliğe Çifteler Kaymakamı Akın Ağca, Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, AKP Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve çok sayıda Çiftelerli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Coşkun Hadak, 'Biz bu yıl ikincisini gerçekleştiriyoruz bu etkinliğimizin. Çiftelerlilerin birlik, beraberlik, dayanışma ve aynı zamanda istişaresi amacıyla toplandık. Buraya sadece dernek üyelerimizi, Çiftelerli bürokratlarımızı ve işadamlarımızı davet ettik. Onlarla bir arada olmanın hazzını yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde basın ile paylaştığımız projelerimizi hayata geçirmek adına istişarelerde bulunuyoruz. Basınımızın da bu süreçte yanımızda olmasını diliyoruz. Göreve geldiğimizden itibaren derdimiz ve gayemiz Çiftelerimizin tüm mahalleleri ile kaynaşmasıdır. Gerek ilçemizin gerekse ilçemizin tüm alanlarda gereken mevki ve makamlarda olmaları ve hak ettiği hizmeti almasıdır. Birlik, beraberlik ve dayanışmamızı her alanda güçlendirerek bir köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz ' şeklinde konuştu.
Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen ise tüm sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduklarını ifade ederek, 'Biz STK'lar ile beraber olursak büyürüz diye düşünüyoruz. Bütün projelerimize de bu şekilde yön veriyoruz. Çiftelerliler olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız kadar beni mutlu edecek başka bir şey yoktur. Bu toplantıların da birliğimizi güçlendirmek açısından oldukça önemli olduğuna inanıyorum' diye konuştu.
Çifteler Kaymakamı Akın Ağca da toplantıda bir konuşma yaparak, toplantıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ağca, 'Ülkemiz gerçekten birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir süreçten geçiyor. Böyle bir dönemde Çifteler olarak gösterdiğiniz bu çaba ve birliktelik gerçekten önemli. İnşallah bu birlik ve beraberlik tüm Türkiye'de gerçekleşir ve daha güzel günlere yol alırız. Sivil toplum kuruluşları yerel gelişim adına gerçekten çok önemli. İnşallah bu çalışmalarda Kaymakamlık olarak bizde elimizden gelen desteği vererek, Çifteler halkımıza katkı sağlamış olacağız' diye konuştu.
Toplantıda daha sonra dilek ve temennilere geçilirken, okunan Çifteler şiirleri de katılımcılardan alkış aldı. GÜRAY ATEŞ
Editör: TE Bilisim