Konser, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde 'Gönlümüzdeki Şarkılar' adı altında iki bölümden oluştu. 2017 Yılının son konserine Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve çok sayıda müziksever katıldı. Etkinlikte davetliler koronun seslendirdiği parçalara eşlik ederken alkışlarla da destek verdi.
Çayırlı burada yaptığı konuşmada 'Burası başka bir şehir... Eskişehir her zaman gönlümüzdedir, Eskişehir bir Cumhuriyet kentidir. Eskişehir'de sanata ve sanatçıya verilen değeri İstanbul'da göremiyorum. Burası bana bir terapi oluyor. Başkanlarım iyi ki varsınız' dedi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise 'Bu gece muhteşem bir konser izledik. Ben İnci Hanım'ı gençlik yıllarından bu yana tanıyorum, çok güzel bir sesi var. Sanatını en iyi şekilde icra ediyor' şeklinde konuştu.
Daha sonra konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da 'Yılmaz Hocamın da belirttiği gibi bu gece gerçekten muhteşem bir konser izledik' ifadelerini kullandı.Gönlümüzdeki Şarkılar konseri, davetlilerin dakikalarca süren alkışları ile son buldu. HM
Editör: TE Bilisim