Maden İş Kırka ve Havalisi Şubesi Başkanı Cafer Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti. Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt ile Çakmak sendikaların öneminden, emek cephesinin genişletilmesine kadar birçok konuda sohbet etti.
TANIŞMA ZİYARETİ
Maden İş Kırka ve Havalisi Şubesi Yönetim Kurulu'nda gerçekleşen yeni görev dağılımı ile şube başkanlığı görevine geldiğini belirten Cafer Çakmak, Başkan Kurt ile tanışmak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkan Kurt'a misafirperverliği için teşekkür eden Çakmak, Odunpazarı Belediyesi ile dayanışma içerinde olmak istediklerini dile getirdi.
DEMOKRASİ CEPHESİ
Maden İş Kırka ve Havalisi Şubesi Başkanı Cafer Çakmak ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, işçi ve memur sendikalarının önemine dikkat çekti. Sendikaların faaliyetlerini ve eğitim çalışmalarını artırması gerektiğini vurgulayan Başkan Kurt, 'Eskişehir'de emek ve demokrasi cephesi genişletilmeli. Sendikalar, meslek odaları, belediyeler ve siyasi partiler bu cephenin içinde yer almalı. Böylece dayanışma ağı da genişleyecektir' dedi. HM
Editör: TE Bilisim