Potadaki temsilcimiz avantaj peşinde Potadaki temsilcimiz avantaj peşinde

ESOGÜ Stadı’nda ligin güçlü ekiplerinden Karadeniz Ereğli’yi konuk eden temsilcimiz, bir dönem Eskişehirspor forması giyen Ahmet Zeki Barlas’ın golleriyle maçı 2-0 kaybetti.

Üretkenlikte problem vardı

Karşılaşmada gol perdesi 21’inci dakikada açıldı. Savunmanın arkasına gönderilen topta Demirspor etkili olamayınca bir dönem 2018-19’da Eskişehirspor’da Ahmet Zeki Barlas fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Pozisyon üretmekte bir hayli zorlanan Lokomotif, ilk devrede orta sahayı geçmekte güçlük yaşadı. 37. dakikada Demirspor’da Ramazan ortaladı ama Yunus Emre düzgün bir vuruş yapamayınca beraberlik şansı kaçtı. İlk devre 1-0 Karadeniz ekibinin üstünlüğü ile sona erdi. 

Puanla tanışamadı

Konuk ekip Karadeniz Ereğli Belediyespor, ikinci devreye etkili başladı. 49. dakikada ilk golün sahibi olan Ahmet Zeki Barlas kendisinin ve takımının ikinci golünü Demirspor filelerine gönderdi. Devam eden dakikalarda temsilcimiz girdiği nadir pozisyonları golle süsleyemeyince rakibine 2-0’lık skorla mağlup oldu. Karadeniz ekibi puanını 11 yapıp averajla 5. sıraya yükselirken temsilcimiz Demirspor bu hafta da puanla tanışamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Yasin Demirspor’a rakip oldu

Eskişehir Demirspor’da yaşanan maddi sıkıntılar sebebiyle bazı futbolcular takımdan ayrılma kararı almıştı. Ayrılan futbolcular arasında yer alan Yasin Tercan, geride bıraktığımız pazar günü Demirspor’un rakibi olan Karadeniz Ereğli Belediye’sine transfer olmuştu. Karşılaşmada forma şansı bulamayan Yasin, kale arkasında ısınma çalışması yaparken Eskişehir taraftarı da sitem etti. Birçok taraftar Yasin’e ‘Eskişehir bunu unutmaz’ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi