Eskişehir'de trafiği tehlikeye attı: Polise tepkisi pes dedirtti
Eskişehir'de trafiği tehlikeye attı: Polise tepkisi pes dedirtti
İçeriği Görüntüle

Yapılan açıklamada, yangın nedeniyle vezne ve abone işlemlerinin geçici olarak gerçekleştirilemediği belirtildi. Yetkililer, sorunun giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

SU YÜKLEME NOKTALARI AVANS MODUNDA HİZMET VERİYOR

ESKİ, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına kent genelindeki tüm su yükleme noktalarının (kredimatiklerin) avans modunda hizmet vermeye devam ettiğini açıkladı. Bu kapsamda vatandaşlar, su yüklemelerini bedelini daha sonra ödemek üzere avans sistemiyle gerçekleştirebilecek.

SORUN YAŞAYANLAR ALO 185’E ULAŞABİLECEK

Avans modunda çalışan cihazlarda problem yaşayan vatandaşların ise Alo 185 Çağrı Merkezi üzerinden destek alabilecekleri bildirildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yetkililer, hizmetlerin en kısa sürede normale dönmesi için teknik ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi