Kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı Kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı

Partisinin adaylarını açıklamak üzere Eskişehir’e gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Adaylarımızı sokakta çalışırken görünce onlara yardımcı olun. Onlar için oy isteyin. Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı aldığımızda Oğuz Bey ne yapacak? Eskişehir Belediyesi’nin kasasından sığınmacılara aktarılan paraları durduracak” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayını ve Odunpazarı ile Tepebaşı Belediye Başkan Adayını açıklamak üzere Eskişehir’e geldi. Büyük bir coşku ve kalabalığın karşıladığı Özdağ, aday açıklaması öncesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde bir konuşma gerçekleştirdi. Özdağ konuşmasında eğitim sorunundan sığınmacı sorununa, dış politikadan Türkiye siyasetine kadar birçok konuya değindi. Türkiye’deki sığınmacı sorunundan bahseden Özdağ, “Türkiye'ye bir iç savaşa sürüklemek istiyorlar. Bu göçü tezgahlayanlar. Suriye'ye selefin çeteler terör örgütleri var. Gençler içinizde 6 kardeş olan var mı? Yok. 5 kardeş olan var mı? Bakın ben ‘aranızda 6 kardeşi olan var mı?’ diye sorduğumda Suriye'de olsaydınız çoğunuz el kaldırırdınız. Oysa bizde 2 kardeş, 3 kardeş biraz 4 kardeş var. 2040 yılında Türkiye’de 20 milyon Suriyeli olacak. Kendi ülkenizde azınlık durumunda olacaksınız. Sizin için dedelerinizin bıraktığı bu ülkede. Sizin için babalarınızın annelerinizin emekleriyle inşa etmiş olduğu bu ülkenin kaynaklarını siz değil onlar kullanacak ve kullanıyorlar da zaten. Gaziantep'te Şanlıurfa’da, Hatay’da Türkler azınlık olacak” dedi.

GENÇLERE SÖZ VERİYORUZ

Özdağ, “Sevgili gençler size söz veriyoruz. Zafer partisi olarak Zafer Partisi iktidarında işgal altındaki Türk adaları boşaltılana kadar Türkiye’den Yunan, Ege’deki bütün adalara Yunan adalarına gidişi yasaklayacağız. Yunan adalarında balık meze içki çok ucuz diyen arkadaşlara da diyeceğiz ki. Arkadaşlar balığınızı Türkiye’de yiyin içinizi Türkiye’de için. Biraz daha pahalı olabilir. Ama Türk toprakları Yunan ordusunun işgali altındayken sizin gidip orda bir Yunan adasında para vermeniz milli bir soysuzluktur. Sizi bu milli suçsuzluğu yapmaktan alıkoyuyoruz” şeklinde konuştu.

ZAFERE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Özdağ konuşmasının sonunda partisinin adaylarını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Selim Doruk, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Dilek Bayraç oldu. Eskişehir Belediyesi’nin kasasından sığınmacılara aktarılan paraları durduracaklarını söyleyen Özdağ, “Seçimlere kadar iyi çalışmazlarsa beni arayın, ihbar edin. Onları sokakta çalışırken görünce siz de onlara yardımcı olun. Onlar için oy isteyin. Aslında onlar için istemiyorsunuz oyunuzu, bizim kavgamız Eskişehir kavgası değil bizim kavgamız Odunpazarı kavgası değil, bizim kavgamız Türkiye kavgası. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığını aldığımızda Oğuz Bey ne yapacak? Eskişehir Belediyesi’nin kasasından sığınmacılara aktarılan paraları durduracak. Sığınmacıların, kaçakların açmış olduğu dükkanları kapatacak. Belediyenin Eskişehirliler için yapmış olduğu bahçeleri, parkları, diğer sosyal tesisleri, sadece Eskişehir halkı için kullandıracak, sığınmacılara bir parkı gösterecek, siz burayı kullanabilirsiniz diyecek. Ama diğer parklar sadece Eskişehirlilere kalacak. Yarın Akit’te manşet; Ümit Özdağ Suriyelilere ayrımcılık yaptı… Evet, ayrımcılık yapıyorum. Ayrıca uyuşturucuya karşı Zafer Partisi Belediyeleri, Eskişehir’in her mahallesinde, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, jimnastik aletleri bölümleri kulüpleşerek bütün Eskişehir’de büyük bir spor hamlesi başlatacak. Atanamayan öğretmen kardeşlerimizi spor branşlarından başlamak üzere Eskişehir Belediyesi’nde bu kulüpler kapsamında istihdam edeceğiz. Uyuşturucuyla gençlik arasına spor duvarını öreceğiz. Yine Zafer Partisi Belediyesinde çalışan belediye personeli uyuşturucuya karşı istihbarat eğitiminden geçirilecek ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne her belediye çalışanı görmüş olduğu uyuşturucu suçlarını ihbar edebilecek konuma gelecek. Bunun altyapısını oluşturacağız. Bütün bunları ve daha fazlasını yapabilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Zafere hep birlikte yürüyecek miyiz? Zafer büyük Türk Milleti’nin olsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: BERİVAN HALİS