Eskişehir Köprübaşı'nda bulunan İl Sağlık Müdürlüğü Ek Hizmet Binası önüne 18 yaş ve üzeri tüm vatandaşlar için randevusuz aşı uygulama alanı kuruldu. Aşı olmak isteyen vatandaşlar, kimlikleri ile beraber mobil aşı uygulama alanına gelerek isimlerini yazdırıp aşı olabiliyor. Mobil aşı uygulama alanı sabah 09.00 ile 18.00 saatleri arasında vatandaşlara hizmet verecek.

'ÇOK MUTLUYUM'

Aşısını olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Remzi Özmen, 'Aşımı şu anda oldum. Herkesin de aşı olmasını tavsiye ediyorum. Vatandaş olarak herkes görevini yerine getirsin. Biontech aşısı oldum. Sağlığımız ve ülkemiz için aşı oldum' dedi.

'HERKES AŞI OLSUN'

Herkese aşı olmaya davet eden Zeynel Gökçe, 'Çok mutluyum aşı olduğum için. Herkesin olmasını da tavsiye ediyorum. Biontech oldum. Böyle stant kurulması çok iyi olmuş. Herkes aşısını bu şekilde olabilir' diye konuştu.

6 YERDE MOBİL EKİP VAR

Eskişehir'de aşılama sayısının 700 binin üzerine çıktığına dikkat çeken Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Aslı Melek Zeytin, 'Mobil aşılama ekiplerimizle biz yaklaşık 15 gündür hizmet veriyorduk. İlk olarak sanayi bölgesinde başladık. Ardından vatandaşımızın talebi, bizlerin en hızlı şekilde aşılamaya devam etmek isteğiyle birlikte bu noktalarımızı artırdık. Bugün itibariyle otogarda, garda, organize sanayi bölgesinde, Köprübaşı'nda, alışveriş merkezinde, Ticaret Borsası'nda mobil ekiplerimiz tarafından aşılama hizmetleri randevusuz şekilde devam ediyor. Aynı zamanda hastanelerimizde ve aile sağlığı merkezlerimizde de aşılama hizmetlerimiz devam etmekte. Vatandaşlarımızın ilgisi gayet yoğun. Bu ilginin de bu şekilde devam etmesini istiyoruz' ifadelerini kullandı. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim