İl Emniyet Müdürlüğü Çarşı Karakolunda görevi sırasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren polis memuru Erkan Civelek için dün Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Polis memurunun eşi Adile Yıldırım, 'Ben seni çok sevdim. Bunu sakın unutma' diye feryat etti.
İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene, Civelek'in eşi Adile Yıldırım, annesi Ayşe Civelek, kardeşleri ve oğulları Ali Kaan ile Hasan Çağan, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ile çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Evli ve 2 çocuk babası Erkan Civelek'in naaşı, törenin ardından toprağa verilmek üzere Mersin'in Silifke ilçesine gönderildi.
EŞİNDEN FEYAT
Tören sonrası eşiyle vedalaşmak istediğini belirterek Türk bayrağına sarılı naaşının başına gelen Adile Yıldırım, 'Bu çok acı, bu çok acı. Ben seni çok sevdim bunu sakın unutma' diye feryat etti. Merhumun annesi Ayşe Civelek ise, 'Sen benim ilk çocuğumdun. Aramızda 20 yaş var yavrum' diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.
EMNİYET MÜDÜRÜNDEN SÖZ
Tören sonrası aileye başsağlığı dilemek için yanlarına giden İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, çocukların kendilerine emanet olduğunu söyledi. Merhumun annesi Ayşe Civelek, iki torunu olduğunu belirterek 'Onların evleri yok. Benim arsam var ama üzerine ev yapamıyoruz' dedi. Dinç ise Civelek'e ev yapma konusunda kendilerine destek olacaklarına dair söz verdi. Civelek, hemşire olan gelini Adile Yıldırım'ın ise Silifke'ye tayinini isteyerek 'Gelinimi burada yalnız bırakmak istemiyorum' diye konuştu.
ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim