Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde 1. yılında seyirci ile buluşan Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası kısa sürede yakaladığı başarının mutluluğunu coşkuyla paylaştı.

Konser sonunda konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç 'Sizi ne kadar takdir etsem azdır. Kısa zamanda o kadar güzel şeyler yaptınız gözyaşlarımı tutamayabilirdim. Sizleri çok seviyorum. Sevgili eğitmen arkadaşlarımız sizlerin hakkınızı ödeyemeyiz. Çocukların üstünde çok emeğiniz var. Aileler adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Kısa zamanda böyle bir mucizeyi ortaya koydunuz' ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç, 'Sevgili çocuklar Eskişehir'in sanat kültür hayatına büyük emeği olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Büyükerşen aramızda' diyerek Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i sahneye davet etti.

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen de yaptığı konuşmada 'Eskişehir'in kültür ve sanat hayatının geleceğinin yıldızları, hepinizi tebrik ediyorum. Sevgili Eskişehirli sanatsever hemşerilerim, yavrularınızın nasıl heyecan, nasıl bir yetenek ortaya koyduklarını hep beraber izliyoruz. Eskişehir'in yakın geleceğindeki yeni senfoni müzik ustalarını, hem de yüzlercesini görmekten son derece mutluyum ve bunu sağlayan Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç'ı bir kere daha coşkuyla kutluyorum. Şu güzelliğe bakın. Hakikaten ben de zaman zaman çok hislenerek izledim ve alkışladım gençleri. İnşallah ömür boyu hep bu alkışlarla yıldız olarak parlarsınız çocuklar. Devam edin sakın bırakmayın. Eğer böyle giderse, Eskişehir herhalde orkestralar şehri haline gelecek. Hepinizi tebrik diyorum. Bu güzel yavruları alınlarından öpüyorum' dedi. (HM)

Editör: TE Bilisim