'Eskişehir'in Kalbi Odunpazarı Guide 2014' ismiyle basılan kitap; Eski Odunpazarı Tarihi, Lületaşı ve Cam işleme sanatının yanı sıra Eskişehir'in Hamam Kültürü ve yöresel lezzetlerini de kapsayan geniş perspektife sahip bir eser olma özelliği taşıyor. Eskişehir ve Odunpazarı'na gelen yabancı turistlere rehberlik etmesi için de düşünülen eserde, İngilizce olarak Eskişehir'in yöresel yemeklerinin tarifleri, Eskişehir ve Odunpazarı'nın tarihsel süreçleri ve tarihi bölgelerin gösterildiği haritaların olduğunu belirten Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, 'bu anlamlı eserin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Editör: TE Bilisim