Vali Aksoy, Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki Eren Abluka-18 Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Oğuzhan Arduç'un annesi Melihat Arduç ve kardeşi Murat Ayhan Arduç ile evlerinde bir araya geldi. 

Şehidin annesi Melihat Arduç'un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Vali Aksoy, şöyle konuştu:  “Vatan, millet ve kutsal değerlerimiz uğruna şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimizin ailelerinin her zaman yanındayız. Şehitlerimizin bize emaneti olan aileleri bizler için ayrı bir öneme sahip. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle şehit ailelerimizi yalnız bırakmamak, varsa sorunlarını dinlemek ve yanlarında olmak için buradayız. Başta fedakârlığın timsali olan kahraman şehitlerimizin kıymetli annelerinin ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.”

TÜKDES'den Eskişehirlilere çağrı: Almayın! TÜKDES'den Eskişehirlilere çağrı: Almayın!

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Melihat Arduç da Vali Aksoy’a teşekkür etti. 

Vali Aksoy,  6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin ardından Hatay'dan gelerek Eskişehir’de ikamet eden Emine Yaşar ve ailesini de ziyaret etti.
Emine Yaşar ile bir süre sohbet eden Vali Aksoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Muhabir: Merthan Süalp