Kaza, Orhangazi Mahallesi D230 kara yolu üzerinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kütahya istikametine ilerleyen S.Ü. (45) idaresindeki 67 AAR 191 plakalı otomobil, U dönüşünün yasak olduğu noktadan dönüş yaptı.
Bu sırada Eskişehir yönünde seyir halinde olan Y.A. (26) yönetimindeki 34 CBG 833 plakalı otomobil, dönüş yapan araca çarptı.
Araç Refüje Çıktı
Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri refüje çıktı. Hava yastıkları açılan otomobilin karşı şeride geçmesi son anda engellendi. Kazada büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.
Yolcular Şok Yaşadı
Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan ve başını çarpan bazı yolcular şok yaşarken, sağlık ekiplerinin müdahale teklifini kabul etmedi.


Araçlar Hurdaya Döndü
Kazada ağır hasar alan araçlar kullanılamaz hale geldi. Araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.
İnceleme Başlatıldı
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.





