Belediyeden yapılan bilgilendirmeye göre, çalışmalar iki etap halinde gerçekleştirilecek. İlk etapta 31 Temmuz Cuma günü saat 19.30'dan 1 Ağustos Cumartesi günü saat 07.00'ye kadar Ali Rıza Efendi Bulvarı'nın Sevinç Caddesi'nden Yeşilbağlar Sokak istikametine giden bölümü araç trafiğine kapatılacak.

Eskişehir'de elektrik kesintisi (31 Temmuz 2026 Cuma)
Eskişehir'de elektrik kesintisi (31 Temmuz 2026 Cuma)
İçeriği Görüntüle

İkinci etapta ise 1 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30'dan 2 Ağustos Pazar günü saat 07.00'ye kadar Yeşilbağlar Sokak'tan Sevinç Caddesi istikametine olan bölümde asfalt kaplama çalışması yapılacak ve bu güzergâh da geçici olarak ulaşıma kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi, çalışma süresince sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları tercih etmelerini, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

Açıklamada ayrıca, ambulans, itfaiye ve benzeri acil durum araçlarının geçişlerinin trafik güvenlik ekipleri tarafından sağlanacağı belirtilerek, vatandaşlardan çalışmalar süresince anlayış ve dikkat beklendiği ifade edildi.

Kaynak: Haber Merkezi