Olayda, bir vatandaşa ait 13 adet kuzunun çalındığı bildirildi.

Eskişehir'de bekçilerden nokta atışı: Üzerinden zehir çıktı
Eskişehir'de bekçilerden nokta atışı: Üzerinden zehir çıktı
İçeriği Görüntüle

JASAT Dedektifleri İz Sürdü

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, olaya ilişkin detaylı bir soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde, hırsızlık olayını iki şüphelinin gerçekleştirdiği ve çalınan kuzuların Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde bir kişiye satıldığı belirlendi.

Eş Zamanlı Operasyonla 3 Şüpheli Gözaltında

Sivrihisar ve Emirdağ ilçelerinde 4 Kasım 2025 tarihinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında “hırsızlık” suçundan soruşturma başlatıldı.
Yapılan işlemlerin ardından, zanlılardan 1 kişi tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Jandarmadan Kararlılık Mesajı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için hırsızlık olaylarının kısa sürede aydınlatılması, faillerin yakalanması ve çalınan malların ele geçirilmesi amacıyla gerekli tüm tedbirlerin alınmaya kararlılıkla devam edeceğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi