Eskişehir’de yasak olmasına rağmen Hamamyolu Caddesi’ne park edilen bir araç, acil vakaya giden ambulansın ilerlemesine engel oldu. Ambulans ekibi, park nedeniyle cadde üzerinde ilerleyemeyince alternatif sokakları kullanarak ihbarın yapıldığı adrese ulaşabildi.

Eskişehir’de acil sağlık hizmetleri değerlendirildi
Eskişehir’de acil sağlık hizmetleri değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

Arifiye Mahallesi’nden gelen ihbar üzerine yola çıkan 112 Acil Sağlık ekipleri, Hamamyolu Caddesi’ne girdiklerinde park halindeki araç nedeniyle ilerlemekte güçlük yaşadı.

Halkın ve esnafın yoğun olarak kullandığı caddeye bırakılan araç, ambulansın bir süre beklemesine neden oldu. Acil sağlık ekipleri, caddeden geçemeyince farklı sokaklara yönelerek vakaya ulaşabildi.

Park edilen araç nedeniyle yaşanan durum, sağlık görevlileri ve hasta yakınlarının tepkisine neden oldu.

Muhabir: ALİ ÇALIK