Olay, 9 Ağustos 2025 tarihinde Tepebaşı ilçesindeki Bakasan Sanayi Sitesi’nde bulunan bir mobilya fabrikasında meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre Oktay, arkadaş grubu ile fabrikaya gittiği sırada, iddiaya göre yakın arkadaşı S.G.’nin oynadığı tüfek aniden ateş aldı ve Oktay kafasının arkasından vuruldu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Oktay’ı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı.
Yoğun Bakım Mücadelesi Sonuç Vermedi
Oktay, hastanede 7 gün boyunca yoğun bakımda tutuldu. Tüm müdahalelere rağmen genç, hayatını kaybetti.
Ailesi ve Defin İşlemleri
3 erkek kardeşten en küçüğü olan Sercan Oktay’ın bekar olduğu öğrenildi. Cenazesi, Uluönder Mahallesi’ndeki Ulu Cami’de ikindi namazının ardından defnedilecek.




