Seramik sanatçısı Sema Çamoğlu’nun eğitmenliğinde gerçekleştirilen kursun sene sonu sergisi, dün Espark AVM’de düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Açılışa Tepebaşı Kaymakamı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile müdür yardımcıları başta olmak üzere çok sayıda davetli ve sanatsever katıldı. Kursiyerlerin rehberliğinde gezilen sergide, yıl boyunca titizlikle hazırlanan özgün seramik çalışmaları izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Whatsapp Image 2025 07 03 At 11.46.48

SEMA ÇAMOĞLU’NDAN ÖZEL KATKI

Serginin küratörlüğünü üstlenen ve kursun eğitmenliğini yürüten seramik sanatçısı Sema Çamoğlu, bu özel güne kendi atölyesinde hazırladığı eserlerle de renk kattı. Çamoğlu’nun sergilenen özel koleksiyonu, sanatseverlerden tam not alırken, sanatçının yorum gücü ve teknik derinliği bir kez daha gözler önüne serildi.

Eskişehir’de sağlık eğitimi seferberliği başladı
Eskişehir’de sağlık eğitimi seferberliği başladı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 07 03 At 11.46.49

SANAT VE EĞİTİM EL ELE

Etkinlik boyunca sergilenen çalışmalar, sadece estetik açıdan değil, sanata duyulan özveriyi ve eğitimin dönüştürücü gücünü de ispatladı. Sergiyle ayrıca yıl boyunca ortaya konulan çaba ve başarı da takdir topladı.

Kaynak: Haber Merkezi