Alevlerin büyümesi üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
Atıl yatak alevlere teslim oldu
Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Tepebaşı ilçesi Sazova Mahallesi Suadiye Caddesi üzerinde bulunan park alanında meydana geldi.
İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, park içerisinde bulunan atıl durumdaki bir yatağı ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen alevler çevrede endişeye neden oldu.
Alevler ağaçlara kadar yükseldi
Yangını fark eden çevre sakinleri, alevlerin çevredeki ağaçların boyuna kadar ulaştığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
“Benzer olaylar yaşanıyor” iddiası
Yangında büyük çaplı bir zarar meydana gelmediği öğrenilirken, çevre sakinleri söz konusu bölgede benzer olayların daha önce de yaşandığını öne sürdü.
Mahalle sakinleri, özellikle gece saatlerinde yaşanan bu tür olayların önüne geçilebilmesi için bölgede denetimlerin artırılmasını istedi.





