Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

CHP Eskişehir yeni İl Başkanı Kılıç: Kimse CHP'den büyük değildir!
CHP Eskişehir yeni İl Başkanı Kılıç: Kimse CHP'den büyük değildir!
İçeriği Görüntüle

Tartışma Silahlı Kavgaya Dönüştü

Olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Erenköy Mahallesi Yavuzer Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında O.K. (20) isimli şüpheli, yanında bulunan pompalı tüfekle M.E.A. ve T.M.H.'ye ateş açtı.

Saçmalar Yoldan Geçen Kadına da İsabet Etti

Pompalı tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan M.E.A. (23) ile T.M.H. (16) yaralanırken, olay sırasında bölgeden geçen B.D. (27) isimli kadın da bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı.

Silah sesleri üzerine çevrede büyük panik yaşanırken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan M.E.A., T.M.H. ve B.D.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaçan Şüpheli Her Yerde Aranıyor

Olayın ardından bölgeden kaçan şüpheli O.K.'nin yakalanması için Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri, olayın yaşandığı bölgede incelemelerini sürdürürken, şüphelinin yakalanmasına yönelik soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi