Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Geleneksel Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. 5-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvada takımlar, Cumhuriyet coşkusunu dostluk ve fair-play ruhuyla sahaya taşıyacak.
Turnuvada 8’inci heyecan
Tepebaşı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 8’incisi başladı. Sporun birleştirici gücünü Cumhuriyet değerleriyle buluşturan organizasyon, 27 Ekim’e kadar devam edecek.

Takımlar üst tur için mücadele edecek
Tek grup ve lig usulüyle oynanacak müsabakalarda takımlar, üst tura çıkabilmek için sahada mücadele edecek. Lig etabını ilk 8 sırada tamamlayan takımlar, bir üst tura yükselme hakkı kazanacak.
Sahada dostluk ve fair-play mesajı
Turnuva boyunca sporcular yalnızca galibiyet için değil, dostluk, dayanışma ve fair-play anlayışını büyütmek için de sahaya çıkacak.
Tepebaşı Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı öncesinde düzenlediği organizasyonla futbolun heyecanını kentteki Cumhuriyet coşkusuyla buluşturacak.



