Eskişehir’in en merkezi noktalarından biri olan Vilayet Meydanı karşısındaki parkta yer alan süs havuzu, yaz sıcağından bunalan çocukların serinleme alanına dönüştü.

“Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır” uyarı tabelasına rağmen bazı çocukların ayakkabılarını çıkararak havuza girdiği görüldü.

Sosyal medyanın yaygınlaşması yeni mesleklere kapı araladı
Sosyal medyanın yaygınlaşması yeni mesleklere kapı araladı
İçeriği Görüntüle

Çevredeki vatandaşlar bu manzaraya alışkın olduklarını belirtirken, güvenlik ve hijyen açısından endişelerini dile getiriyor.

Özellikle elektrikli aksamın bulunduğu havuz sistemlerinde yaşanabilecek arızaların ciddi tehlikelere yol açabileceği hatırlatılıyor.

Yetkililerin, parktaki havuzlara yönelik denetimleri artırması ve çocukların bu tür alanlardan uzak tutulması için daha etkin önlemler alması bekleniyor.

Muhabir: Seren Çatalçam