İlçede çiftçilerin yüzünü güldüren yağmurlar sonrası vatandaşlar bir araya gelerek şükür etti.
Çandır Mahallesi’nde yoğun katılım
Sivrihisar’a bağlı kırsal Çandır Mahallesi’nde düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Meraya kurulan çadırlarda gerçekleştirilen etkinlikte çok sayıda kişi bir araya gelerek şükür buluşmasına katıldı.
Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu
Programda Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Ardından Mevlid-i Şerif okunarak yağışların bereketi için dualar edildi. Katılımcılar, bölgede etkili olan yağışların tarımsal üretime katkısından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Şükür duası ve öğle namazı kılındı
Yağmurların bereketi için yapılan duaların ardından vatandaşlar birlikte öğle namazını kıldı. Program boyunca manevi atmosferin hâkim olduğu gözlendi.
İkramlarla program sona erdi
Etkinlik sonunda katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı. Şükür programı, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.


