Çifteler Devlet Hastanesi Başhekimliğine Op. Dr. Uygar Olgen, Sivrihisar Devlet Hastanesi Başhekimliğine ise Uz. Dr. Yahya Kemal Balipaşa getirildi.
İki Hastanede Yeni Dönem Başladı
Çifteler ve Sivrihisar İlçe Devlet Hastanelerinde gerçekleştirilen idari değişikliklerin ardından yeni başhekimler görevlerine başladı. Op. Dr. Uygar Olgen Çifteler Devlet Hastanesinde, Uz. Dr. Yahya Kemal Balipaşa ise Sivrihisar Devlet Hastanesinde başhekimlik görevini üstlendi.

Sağlık-Sen’den Hastanelere Ziyaret
Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal ve beraberindeki yöneticiler, sendikanın saha ziyaretleri kapsamında iki ilçedeki devlet hastanelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde sağlık kuruluşlarında görev yapan sendika üyeleriyle de bir araya gelindi.
Sağlık Çalışanlarının Sorunları Yerinde Dinlendi
Ziyaretler sırasında sağlık çalışanlarının yürüttüğü çalışmalar ve karşılaştıkları sorunlar hakkında bilgi alındı. Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, saha ziyaretleriyle üyelerin taleplerini yerinde dinlediklerini belirtti.
Köksal, görevlerine başlayan Çifteler Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Uygar Olgen ile Sivrihisar Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yahya Kemal Balipaşa’ya yeni görevlerinde başarılar diledi.




