Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünde önemli konferans Rus Dili ve Edebiyatı Bölümünde önemli konferans

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer; ''Cumhuriyet Halk Partimizin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce’yi kutluyor, başarılar diliyorum.Eskişehirliler her şeyin en güzeline layıktır’ diyerek dünyanın parmakla gösterdiği bir kent yaratan Büyükşehir Belediye Başkanımız, sevgili Hocamız Prof. Yılmaz Büyükerşen ile birlikte yıllardır kent merkezi ve ilçelerimizde hemşehrilerimizin hayatına çok değerli katkılar sunan Ayşe Ünlüce’nin, Eskişehirlilerin teveccühüyle devralacağı hizmet bayrağını bilgisi, liyakati, Eskişehirimize olan büyük sevgisi ve büyük Önderimiz Atatürk’e, Cumhuriyetimizin değerlerine sağlam bağlılığıyla çok daha ilerilere başarıyla taşıyacağına yürekten inanıyorum. Eskişehir’imize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü: ''Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak açıklanan, Sevgili dostum, kardeşim, 7 yıldır Yılmaz Hocamın yanında yer alarak belediyecilik konusunda deneyimli Av. Ayşe Ünlüce’yi kutluyor; yürekten başarılar diliyorum. Eskişehirli hemşehrilerimin içi rahat olsun. Gurur duyduğumuz şehrimizde sahip olduğumuz huzurlu, mutlu yaşam koşullarını bizlere sağlayan Yılmaz Büyükerşen Hocamın 25 yıldır en iyi şekilde uygulanan ve vatandaşlarımızın yüksek memnuniyetinin olduğu yerel yönetim anlayışı sürecek. Eskişehir Büyükşehir Belediyemizin bir kadın belediye başkanı olacağı için, ayrıca gurur duyuyorum. Eskişehir’imize hayırlı olsun.''

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan ise; ''Parti Meclisimizin aldığı kararla, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan değerli kardeşim Sayın Ayşe Ünlüce’yi yürekten kutluyorum. Hep birlikte başaracağımıza olan inancımla yolumuz aydın ve açık olsun…'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi