Karayolları Genel Müdürlüğü raporunda Eskişehir istikametinde trafiğe kapalı yollar ise şu şekilde;

Bozüyük-Eskişehir-Ankara Yolu (Kartal Altgeçidi - 27-28.km): Kartal Altgeçidi'nde başlatılan bakım onarım çalışmaları sebebiyle Eskişehir - Bursa istikametinde 3 şeritli yolun bir şeridi (çalışma durumuna göre 2 şerit) trafiğe kapatılmıştır. Ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin işaret ve yönlendirmelere dikkat etmeleri önemlidir.

Eskişehir-Alpu-Mihalıççık Yolu (1-20.km): Muhtelif kesimlerde yol genişletme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin güzergahları boyunca hızlarını düşürmeleri ve trafik işaretlerine uymaları önemle rica olunur.

Porsukta Balık Keyfi Porsukta Balık Keyfi

Eskişehir-Kütahya Yolu (9.km - Alt Geçit Menfez): Alt geçit menfez bakım onarım çalışması sebebiyle Eskişehir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım Kütahya istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin yönlendirmelere uymaları ve hızlarını düşürmeleri önem arz etmektedir.

Eskişehir-Kütahya Yolu (27-30.km - Çelik Ağ ile Şev Koruma): Çelik ağ ile şev koruması çalışmaları nedeniyle Eskişehir istikameti 27-30.km.leri arasında bir şerit trafiğe kapatılarak, ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. Sürücülerin bu bölgede dikkatli olmaları önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi