Eskişehirspor taraftarı 1.Ligi geçti
Eskişehirspor taraftarı 1.Ligi geçti
İçeriği Görüntüle

Ligde oynadığı 4 maçta kalesinde henüz gol görmeyen Uşakspor, 9 golle ligin en etkili ekiplerinden biri olarak dikkat çekiyor. Deneyimli teknik direktör Ergün Penbe yönetimindeki ekipte, en golcü isim Efecan Barlık (3 gol) olurken, Yusufhan Çalık ve Buğrahan Tuncay 2’şer golle takımına katkı sağladı.

Eskişehirspor cephesinde ise Teknik Direktör Serdar Göçerler, oyuncularını Altay maçında yapılan hataları tekrarlamamaları konusunda uyarıyor. Taraftarının önünde 3 puanı hedefleyen Es Es, bu maça sıkı hazırlandı.

Kritik Mücadele

Uşakspor’un hem iyi savunma yapması hem de her maçta gol bulabilmesi, Eskişehirspor’un ekstra dikkat etmesini gerektiriyor. Taraftarlar, bugün oynanacak kritik mücadelede takımlarını desteklemek için stadyuma akın edecek.

Kaynak: Haber Merkezi