7-1’i unutup önümüze bakalım
7-1’i unutup önümüze bakalım
İçeriği Görüntüle

Deneyimli futbolcu, “Takım arkadaşlarıma, kendime, hocama ve bu camiaya çok güveniyorum. Biz gerçekten çok kaliteli bir takımız” diye konuştu.

Çok kaliteli bir takımız

"Güzel bir reaksiyon verebilmek bizim için önemliydi” diyerek sözlerine başlayan kaptan, “Biraz fazla reaksiyon verdik herhalde. Ama ben geçen hafta da bir yazı paylaştım. Takım arkadaşlarıma, kendime, hocama ve bu camiaya çok güveniyorum. Biz gerçekten çok kaliteli bir takımız. Çok profesyonel, disiplinli ve kalpleri pırıl pırıl olan bir arkadaş grubum var. Onlarla hem çok gurur duyuyorum hem de hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü bugün sahada gösterdikleri mücadeleyle benim üzerimden de büyük bir yük aldılar. Bu nedenle takım arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bazı aksilikler yaşandı

Deneyimli futbolcu, “Aldığımız sonuçlar nedeniyle bu süreçte taraftarımız açısından bazı aksilikler yaşandı. Bunun bizden kaynaklandığının zaten bilincindeydik. Ancak bugün ortaya koyduğumuz oyun ve aldığımız sonuçla onlara da yeniden umut olduğumuzu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bu ligin en iyi takımının kim olduğunu göstermek istiyoruz. Bence bugün bunun önemli bir örneğini sahaya yansıttık” diye konuştu.

Daha 30 haftamız var

Ligin uzun bir maraton olduğuna parantez açan Beykan Şimşek, “Ancak her şey bu maçla bitmiyor. Önümüzde çok önemli bir maç daha var ve ardından uzun bir lig süreci bizi bekliyor. Daha 30 haftamız var. Bundan sonraki süreçte en iyi sonuçları almak ve her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Eskişehirspor'u layık olduğu yere, inşallah sezon sonunda hep birlikte çıkaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Haber Merkezi