Eskişehirspor Takım Kaptanı Ali Fırat Kasap yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Kaptan, “Yaş sadece bir sayı. Önemli olan sahadaki performans. Herkes sahada performansımı görecek” diye konuştu.
Her şeyin farkındayız
Takımın kaptanlarından Ali Fırat yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’da kaldığım için çok mutluyum. Yönetimimiz devam etme kararı aldı. Şu an çok güzel bir ortam var. Yeni arkadaşlarla da sohbet etme fırsatı bulduk. Camiayı çok araştırmışlar, büyüklüğünün farkındalar. Takım, taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyor. Her şeyin farkındayız. Geçen sene olduğu gibi şampiyonluk yaşadık. Bu sene de bunu tekrar taçlandırmak istiyoruz” dedi.
Hedefi açıkladı
Şampiyonluk kupasını yeniden Eskişehir’e getirmek istediklerini belirten Ali Fırat, “Birlik ve beraberliğimizi sağlayıp, taraftarla bütünleşerek bu şehre yeniden şampiyonluk getirmek istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Mücadeleye devam edeceğiz. Bize inansınlar, güvensinler. O kupayı yeniden bu şehre getirmek istiyoruz. Hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Eleştirilere yanıt verdi
Kaptan Ali Fırat, “Ben bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Sahaya çıktığımızda her şeyi onlara göstereceğiz; takımımızla, mücadelemizle, gücümüzle... Bu şehri tekrar mutlu etmek istiyoruz. Tek amacımız bu. 36 yaşında olduğum için eleştiriler var ama yaş sadece bir sayı, bir rakam. Sahada önemli olan performans. Antrenmanlarda da, maçlarda da bu performansı göstereceğiz. Dediğim gibi, yaş sadece bir rakam” diyerek sözlerini noktaladı.