Baş, “Bizim bunlardan ders almamız gerekiyor. Çünkü herkes bizden çok şeyler bekliyor. Yani şu taraftarımıza yazık. Her yere bizi desteklemeye geliyorlar. Onları biraz daha mutlu etmek gerekiyor” dedi.

Bütünüyle işimizi bozdu

Deneyimli teknik adam, “Mağlubiyet almak tabi ki çok güzel bir şey değil. İyi de gidiyorduk. Hafta içerisinde rakibi yaptığımız analizde kalecilerini birinci dakikada değiştiriyorlar. Bununla ilgili bir çalışma yapıp avantajlı bir duruma geldik. 30’uncu saniyede 1-0 öne geçtik. Bu durum işimize yaraması gerekirken, bütünüyle işimizi bozdu. Yani maçın başındaki gol bizim adımıza maçın sonu gibi atılan bir gol olarak değerlendirilip saha içindeki bazı mücadelelerimize ve oyun anlayışımıza olumsuz yansıdı” dedi.

Direnç gösteremedik

“Orta saha oyununu kaybettik” diyen Baş, “Üçüncü bölge de top tutamayınca, ikinci ve üçüncü golü bulma arzusu olmayınca ikinci yarıda rakip derlendi toparlandı. Çünkü kaybedecekleri hiçbir şeyleri yoktu. Zaten senden 5 puan geridelerdi. Ama bizim göstereceğimiz direnci tam tersine rakip iyi mücadele ederek gösterdi” diye konuştu.

Ders almamız gerekiyor

Baş, “Bu saatten sonra rakibi tebrik etmekten başka yapacağımız bir şey yok. Ama bizim bunlardan ders almamız gerekiyor. Çünkü her şey bizden çok şeyler bekliyor. Yani şu taraftarımıza yazık. Her yere bizi desteklemeye geliyorlar. Onları biraz daha mutlu etmek gerekiyor. Ama bazen onları mutlu edecek oyundan uzak kalabiliyoruz. Bu da bizi üzüyor” dedi.

Söylediklerimiz karşımıza çıktı

“Her şeye rağmen yolumuza devam ediyoruz” diyen Baş, “Bu kazalar var bu ligde.  Bunlar olacak. Önemli olan az hasarla ligin sonunda şampiyon olabilmek. Hep söylediğimiz şeyler karşımıza çıkıyor. Henüz daha lig bitmedi, ilk yarısının da bitimine 3 maç kaldı. Hala lideriz. Hala kaybedilmiş bir şey yok. Ama derlenip toparlanmayla ilgili çok şey var. Bunu dikkate alarak hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Spor Servisi