Kartop, “Özverilerinden dolayı oyuncularımın alnından öpüyorum. Sabırlı olacağız ve şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

“Siz şampiyon olmuşsunuz” dedi

Maç sonu ESTV’ye konuşan Kartop, “Rakibimiz disiplinli oynayan oyunu bırakmayan bir takımdı. Oyuncularımın istek ve arzularından dolayı mutluyum. Kontenjan olayından dolayı değişiklik yapınca koptuk. Sayısız gol pozisyonu kaçırdık. Bir anda olacak iş değil. Zamanla oturtacağız. Oyuna sonradan giren oyuncularda skora katkı sağlayacak. Hasan Alp ve Fatih Çakır bize iyi bir katkı verdi. 1 puan bizim için üzücü taraf. 3 puana yakın bir takımdık. Rakip takım oyuncusu geldi tebrik etti. Siz zaten şampiyon olmuşsunuz dedi. Taraftarlarımız sabırlı olsun sezon sonu şampiyon olacağız” dedi.

Oyuncularımı kutluyorum

Kartop, “Rakip kaleciye yakışmıyor diye sadece bir tepki verdim. Rakibi bir şekilde hapsettik. İyi bir takıma karşı iyi mücadele ettik. Eksiklerimize kampta daha çok çalışacağız. Kampta daha çok gol çalışacağız. Biz avantajı kaçırdık. Rakibimizle oynadık. Yenilmiş olsak liderliği verirdik. 1 puan kötünün iyisi oldu. Oyuncularımı kutluyorum. Son dakikada da gol kaçırdık. Özveriden dolayı oyuncularımın alnından öpüyorum. Eksik yerlerimize takviye isteyeceğiz. Oyuncu arkadaşlarımıza izin verdim. Boş geçirmeyecekler tatili. Tatilde de çalışacaklar. Sabırlı olacağız ve şampiyon olacağız” diye konuştu. 

Kaynak: Spor Servisi